zaterdag 31 oktober 2009

Jong & oud in zak en As!

30-10-2009

  • Discussie/drugs/geen keuring op Brugstraat te Maaseik. Een getuige meldt dat een meisje over straat loopt en voortdurend door de bestuurder van een voertuig lastig gevallen wordt. Hij rijdt voortduren voor haar in. S.G. uit Maaseik wordt staande gehouden op de Maaseikerlaan door de politieploeg. Koppeltje had wat ruzie, doch hij had nooit de intentie haar aan te rijden. Hij reed voor haar in om haar terug in de auto te laten stappen. Bestuurder zweet overvloedig en trilt. Bij fouille wordt marihuana aangetroffen. Keuring auto is verlopen. PV drugs in verkeer en technische eisen opgesteld.
  • Verkeersongeval op de Dennenstraat te Maaseik om 18.05 uur. In de bocht Rotemerlaan met Dennenstraat overschrijdt M.P. (64j) uit Dilsen zijn rijvak en komt op rijvak tegemoetkomend verkeer frontaal in aanrijding met S.P. (80j) uit Dilsen. Beide bestuurders naar ziekenhuis Maaseik. M.P. wordt opgenomen met enkele ribbreuken.
  • Onrustwekkende verdwijning minderjarige op Tienderstraat te Maaseik. Een dertienjarige gaat naar school in Helchteren en is normaal om 17.00 uur thuis. Ouders zijn ongerust om 18.45 uur. Om 19.10 uur is zoontje terug thuis, was in bus in slaap gevallen.
31-10-2009

  • Poging zelfmoord op Boslaan te Dilsen. Melder zegt dat er een vrouw op de brugrand staat. Politieploeg ter plaatse. De 64-jarige dame uit As is depressief. Haar huisdokter wordt verwittigd en laat haar enkele dagen ter begeleiding opnemen in ziekenhuis te Genk.