zaterdag 28 november 2009

Dweilen met de kraan open!

27-11-2009

  • Werkongeval op St Jansberg te Maaseik om 16.25 uur. Een betonmixer is door regenput gestort en daarbij gekanteld en op woning terechtgekomen met zware schade tot gevolg. BW heeft huis gestut en dekzeilen gebruikt om huis droog te houden.
  • Heterdaad diefstal braak op K Kamp te Maaseik omstreeks 18.15 uur. Bewoner en zijn echtgenote komen thuis en zien de veranda openstaan. Wanneer zij binnen willen gaan stormen er twee onbekenden met sportschoenen naar buiten en verdwijnen in de richting van de Hitselkamerweg de weilanden in. De woning werd doorzocht, juwelen weg.
28-11-2009

  • Poging diefstal braak op Maastrichterstwg te Maaseik tnv tankstation. Daders hebben om 03.50u gepoogd de toegangsdeur te forceren. De daders zijn niet in de winkel geraakt.
  • Diefstal op St Jansberg te Maaseik. Stroomkabel gestolen op werf aan school.
  • Poging diefstal braak op Klauwierstraat te Dilsen om 01.30 uur. De verandadeur aan de achterzijde staat open, het glas is gebroken. Bewoners komen thuis van feestje. Blijkbaar zijn de daders enkel in de veranda geweest en niet in de woning en gevlucht nadat het alarm afging. Er werd niets ontvreemd. Patrouille in de buurt levert gestolen VW Golf met Franse kentekens op even verderop in de Korhoenstraat, zie volgende melding.
  • Aantreffen gestolen voertuig op Korhoenstraat te Dilsen. VW Golf met Franse nrplaat staat geparkeerd op straat. Voertuig is niet afgesloten. De bedrading van het contact werd gemanipuleerd. Bij opvraging blijkt het voertuig gestolen te zijn in Frankrijk. Sporenonderzoek zal gebeuren.
  • Diefstal braak op Talingstraat te Dilsen. Ter plaatse zijn de daders langs de achterzijde van de woning binnengekomen. Geld en fototoestellen verdwenen. Sporenonderzoek.
  • Diefstal voertuig op Kruisvenlaan te Dilsen. Diefstal van een voertuig Ford Fiesta. Het voertuig stond geparkeerd voor de woning van slachtoffer. De feiten hebben vermoedelijk binding met de inbraken tijdens de nacht.