maandag 1 februari 2010

Porschius Pilarus!

31-01-2010

  • Verkeersongeval op de Bekaertlaan te Dilsen om 18.30 uur. I.D. (43j) uit Dilsen verloor de controle over het stuur van zijn Porsche en rijdt tegen de metalen pilaar van de voetgangersbrug op. Geen andere partij bij betrokken. Auto volledig vernield.
01-02-2010
  • Verkeersongeval op de Kantonsweg te Dilsen om 08.45 uur. Voor L.M. (49j) uit Dilsen rijdt er een personenwagen (waar geen gegevens van gekend zijn). Deze remt opééns, waardoor ook L.M. moet remmen. Hierdoor slipt haar wagen en komt ze in aanrijding met het voertuig van B.H. (40j) uit Hasselt. Beide voertuigen zijn aan de linkervoorkant beschadigd. Niemand raakt gekwetst.
  • Verkeersongeval op de Weg naar As te Maaseik om 08.30 uur. Landbouwvoertuig JOHN DEERE met aanhangwagen rijdt op de Weg naar As, komende uit de richting van Opoeteren en rijdende in de richting van As. Uit de Slagmolenstraat, die uitkomt op de Weg naar As, kan de bestuurder van een Ford Focus door de gladheid van het wegdek niet meer tijdig stoppen en glijdt door tot tegen de zijkant van de aanhangwagen.