vrijdag 26 februari 2010

Twee ogen zo blauw...

25-02-2010

  • Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen om 19.10 uur. M.E. (30j) uit Kemsing Seavenoaks (GB) komt ten val met zijn moto. Geen andere partij bij betrokken. Weinig tot geen schade aan de motofiets. Motorijder verklaart niet gewond te zijn en heeft zijn weg vervolgd.
  • Arbeidsreglementering op Steenweg nr Nrt te Dilsen. De politie heeft samen met de dienst Toezicht Sociale Wetten een controle gedaan op 'zwart werk' in een zaak. Drie personen werden geverbaliseerd.
26-02-2010

  • Verdachte personen op Rijksweg te Dilsen om 01.00 uur. Controle van twee personen die in bushokje zitten. Zij geven te kennen naar de meisjes te willen gaan. Tijdens fouille vinden de politieploeg bij S.J. uit Nederland een scanner. Kan geen reden geven van bezit. De personen zijn gekend in Nederland voor diverse criminele feiten.
  • Opzettelijke slagen op V Eycklaan te Maaseik. Vechtpartij na schooltijd door een leerling die van school is gestuurd. F.G. en S.B., beiden 17j uit Kinrooi werden opgewacht door S.A. uit Dilsen en een onbekend persoon. S.A. werd van school gestuurd nav een vechtpartij met F.G.. Beide jongens hebben een hematoom in het aangezicht ter hoogte van het oog.