vrijdag 17 december 2010

Takeldienst maakt overuren...

16-12-2010
  • Verkeersongeval op de Ketelstraat te Maaseik om 17.54 uur. Een voertuig heeft een verkeersremmer aangereden. Ter plaatse kunnen we niemand aantreffen. De grill van het voertuig lag in de berm, type onbekend. Kentekenplaat onbekend.
  • Verkeersongeval op de Opoeterseweg te Maaseik om 18.55 uur. C.S. (32j) moet remmen voor een voertuig, waardoor deze begint te schuiven en in aanrijding komt met de voertuigen van J.S. (31j) en M.P. (28j). Twee personen werden overgebracht naar het ziekenhuis met lichte verwondingen. Voertuigen werden getakeld en gestald. Verkeersregeling uitgevoerd + PV opgesteld.

17-12-2010

  • Verkeersongeval op de Koningin Fabiolalaan te Maaseik om 7.07 uur. J.W. (23j) is geslipt met de wagen bij het inhalen en komt tot stilstand in de gracht. Takeldienst werd gecontacteerd. Ademtest was negatief.
  • Parkeren op de Markt te Maaseik om 9.14 uur. Naar aanleiding van de opbouw van een kerstmarkt staan verschillende voertuigen fout geparkeerd. Eigenaren betrokken voertuigen niet kunnen bereiken. 2 voertuigen werden getakeld.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 03.06 uur. V.G. (56j) moet uitwijken voor een voertuig en komt daardoor pas 130m verder tot stilstand, tegen een omheining. De bestuurder is niet gewond. Takeldienst ter plaatse om het voertuig uit de berm te trekken. Bestuurder blaast Safe. PV opgesteld.