maandag 13 december 2010

Zijn gebeden werden niet gehoord..

12-12-2010

  • Drugs op Brugstraat te Maaseik. Controle van een verdacht voertuig onder de kanaalbrug te Rotem. V.L. en V.J. uit Dilsen worden in het bezit aangetroffen van cannabis. Beiden hadden tevens gebruikt. Ze deden afstand van hun bong.
  • Geluidshinder op Weertersteenweg te Maaseik. Een bewoner heeft een luidruchtig feestje. Muziek stil laten zetten.
13-12-2010

  • Verkeersongeval vlucht/dronken sturen op de Weertersteenweg te Maaseik om 03.00 uur. W.M. (49j) uit Kinrooi heeft de controle over het stuur verloren en is een woning binnengereden. Dan is hij te voet richting Kinrooi gevlucht. De politieploeg heeft hem in de buurt van een kapelletje kunnen vatten. Hij legt een positieve ademtest af en zijn rijbewijs werd ingetrokken. De man werd licht gekwetst. De brandweer komt ter plaatse om de woning te stutten. De kamer waar de wagen naar binnen is gereden is onbewoonbaar.
  • Diefstal op Wouterbos te Maaseik. Hoeveelheid mazout gestolen.



Woninginbraken :

Uit gegevensanalyse blijkt dat in december alleen de Sint en zijn pieten in de nachturen actief zijn geweest.
’s Namiddags en vooral de vooravond (1700-2100 uur) blijkt een geliefkoosd tijdstip te zijn voor inbrekers om hun slag te slaan. De politie Maasland wenst de inwoners dan ook aan te raden alert te zijn overdag en zeker in de vooravond. Laat verlichting branden en zorg ervoor dat uw woning geen verlaten indruk maakt. Sluit deuren en ramen goed af, meer tips kan je vinden op onze site onder documenten/inbraakpreventie.