vrijdag 3 december 2010

Wie een kuil graaft..... valt ....

02-12-2010

  • Verkeersongeval op de Eikerstraat te Maaseik om 15.30 uur. E.Y. (27j) uit Maaseik is bij het verlaten van de parking achteruit tegen D.S. (44j) uit Maaseik gereden, EAF.
  • Verkeersongeval op de Bosmolenlaan te Maaseik om 17.20 uur, EAF.
  • Diefstal braak op Bergerkampstraat te Dilsen. Deur aan de zijkant van de woning werd opengebroken. De woning werd doorzocht. De dieven werden gestoord door thuiskomende bewoonster. Er werd parfum ontvreemd.
  • Heterdaad diefstal op Rijksweg te Dilsen om 23.15 uur. De politieploeg krijgt melding van een mogelijke diefstal heterdaad van een graafmachine op de Rijksweg te Dilsen-Stokkem aan de wegenwerken te Rotem. Aan de wegenwerken ziet de ploeg een graafmachine van wit-oranje kleur rijden richting Maaseik. De bestuurder stapt uit de graafmachine en zet het op een lopen. De politieinspecteurs achtervolgen hem en als de vluchter ten val komt kunnen ze hem arresteren. Het betreft A.T. uit Heel (NL). De verdachte is tevens in het bezit van een hoeveelheid cocaïne. Het voertuig met twee mededaders kan door de collega's van Noordoost Limburg onderschept worden. Het betreft D.S. uit Belfeld (NL) en S.R. uit Tegelen (NL). Alle verdachten zijn gekend in Nederland voor zware diefstallen. De verdachten worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter.
03-12-2010

  • Diefstal braak op Mortelveldstraat te Dilsen. Inbraak in garage, gereedschap gestolen.