vrijdag 14 januari 2011

Hij glipt tussen de mazen van het net door...

13-01-2010
  • Verkeersongeval met vlucht op de Sportlaan te Maaseik om 21:48 uur. O.R. (21j) stelt op de parking vast dat de linkerzijde van zijn voertuig aangereden werd. Bestuurdersportier is ingedeukt en er is lakschade. Geen gegevens over het vluchtende voertuig.
  • Diefstal met braak op de Haagstraat te Dilsen-Stokkem. Onbekenden hebben het volleybalnet gestolen op de speelplaats van de lagere school. Het net met bevestigingshaken en koorden werd meegenomen.
  • Opzettelijke beschadigingen op de Stationsstraat te Dilsen-Stokkem. Twee ruiten van de lijnbus werden stukgegooid met een steen. Dader is gaan lopen. Ploeg ging ter plaatse.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 19:05 uur. K.R. (42j) staat met zijn voertuig stil op het linkervak richting Maasmechelen. Hij wordt langs achter aangereden door A.S. (41j). Het voertuig van A.S. knalt na de aanrijding tegen een verlichtingspaal. Beide voertuigen zijn total loss en worden getakeld. A.S. werd overgebracht naar het ZOL Genk. PV opgesteld.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 22:51 uur. G.J. (50j) maakt met zijn voertuig links omkeer richting Dilsen. Op dat moment komt P.M. (19j) aangereden richting Maaseik. Beide voertuigen komen in aanrijding en zijn total loss. De bestuurders werden licht gewond naar ziekenhuis te Maaseik overgebracht. Beide ademtesten: safe. PV opgesteld.

14-01-2011

  • Verkeersongeval op de Weertersteenweg te Maaseik om 12.01 uur. V.N. (19j) wil ter hoogte van de Weertersteenweg het kruispunt oprijden. Hierbij wordt het voertuig van V.H. (53j) aangereden. De ploeg is getuige van de feiten.
  • Vergiftiging op de Steenkuilstraat te Dilsen-Stokkem om 12.32 uur. Betreft Co-vergiftiging door slecht werkende verwarmingsketel. Het gezin wordt ter controle overgebracht naar het ziekenhuis van Maaseik. Brandweer zal na herstelling van de ketel terug de CO gaan meten.