vrijdag 11 februari 2011

Brandkast op de loop...

10-02-2011
  • Rondhangende jongeren op Kriekelsheuvelstraat te Maaseik. Enkele jongeren (15-16j) hebben een kleine hoeveelheid afval achtergelaten. We hebben dit laten opruimen. De school werd in kennis gesteld.
  • Verdachte toestand op de Weertersteenweg te Maaseik. Een brandkast werd teruggevonden in de beek ter hoogte van de Bosmolen. Recherche volgt de situatie op.

11-02-2011

  • Bevuiling van de rijbaan op de Bleumerstraat te Maaseik om 10.44 uur. Ladingverlies van beton op verschillende plaatsen op de markt te Maaseik. Stad Maaseik werd in kennis gesteld voor opruiming.
  • Stakingspiket op de Bekaertlaan te Dilsen-Stokkem om 4.28 uur. Buiten aan de personeelsingang van de post is een stakingspiket van een tiental personen. Alles is rustig. De werkwilligen kunnen zonder problemen naar binnen gaan.
  • Poging diefstal brandstof uit vrachtwagen op de Dopheidestraat te Dilsen-Stokkem. De benzinedop zat los. PV opgesteld.
ZOEKACTIE :

De lokale politie Maasland voert op 11 februari 2011 een zoekactie mbt de verdwijning van Elke Wevers in de ruime omgeving van Bergerven te Neeroeteren. Aan de actie wordt verder deelgenomen door de federale politie, de cel vermiste personen, dienst hondensteun, dienst luchtsteun, de cavalerie en de brandweer. Tot op dit moment leverde de actie nog geen resultaat op. De actie nam om 09.00 uur vanmorgen een aanvang en is momenteel nog bezig, het einde is voorzien rond 16.00 uur.