zondag 20 februari 2011

's Morgens was hij dood.............................ziek!

19-02-2011

  • Verkeersongeval op de Bleumerstraat te Maaseik om 13.00 uur. W.M. (54j) en L.J. (55j) melden een aanrijding tussen twee auto’s met blikschade. EAF.
  • Schouwbrand op Akkerstraat te Maaseik. Ter plaatse blijkt het om een schouwbrand te gaan. Brandweer heeft alles snel onder controle.
  • Diefstal op Europalaan te Dilsen. Tijdens het winkelen werd portefeuille gestolen.
  • Verkeersongeval op de Vaartstraat te Dilsen om 16.45 uur. H.W. (26j) uit Maasmechelen rijdt met zijn motorfiets op de Vaartstraat richting kanaal. Hij wil rechts afslaan om het jaagpad op te rijden. Hij zegt dat zijn voorrem blokkeerde en daardoor de controle over de motorfiets is verloren. Hij is ten val gekomen en de motorfiets is onder de vangrail in het kanaal geschoven. Hijzelf is tegen de vangrail gekomen, maar niet in het kanaal. Hij heeft lichte kwetsuren. Brandweer ter plaatse om de motorfiets uit het kanaal te halen.
20-02-2011

  • Dronken persoon op Rijksweg te Dilsen om 01.30 uur. Een 32-jarige bewoner wordt aangetroffen midden op de openbare weg. Betrokkene staat met zijn handen ophoog en een goed stuk in in 't midden van de Rijksweg. Bij aankomst van de politieploeg loopt hij naar het politievoertuig roepende : "Rij mij maar om, ik wil dood". Betrokkene wordt agressief en wordt overgebracht naar de amigo om zijn roes uit te slapen.