maandag 14 februari 2011

Lost....................

13-02-2011
  • Hulpgeroep te Maaseik om 18.30 uur. Een 8-tal wandelaars, tussen 60 en 80 jaar, waren verloren gelopen bij een wandeling in het bos. Door de invallende duisternis konden ze hun weg uit het bos niet meer vinden en werden onze diensten ingelicht. Na een zoektocht, waarbij we versterking kregen van een helikopter van de dienst luchtsteun, werden de wandelaars na ongeveer een uur teruggevonden. Enkele wandelaars waren al behoorlijk uitgeput, maar niemand werd gekwetst.
  • Begin van een brand op de Taglandstraat te Maaseik om 20.47 uur. Een matras van een bed werd in brand gestoken. De brand kon onmiddellijk geblust worden.
  • Begin van een brand op de Lange Reeschapstraat te Maaseik om 22.19 uur. Het betrof een occasionele brand, met als oorzaak kortsluiting. Bluswerken werden uitgevoerd door de brandweer van Maaseik. Er was brand-, rook- en waterschade in de verschillende vertrekken.
  • Verbranden van afval op de Driebekenweg te Maaseik om 22.30 uur. Ter plaatse een dertiental stalen autovelgen aangetroffen, waarvan de banden waren opgebrand en een hoeveelheid huishoudelijk afval. Vuur was nagenoeg volledig uitgebrand. Brandweer toch ter plaatse gekomen om resten te blussen.

14-02-2011

  • Beschadiging voertuig op de Zandstraat te Maaseik. Het voertuig van W.A. (27j) werd bekrast. PV werd opgesteld.
  • Vinden van een voertuig op de Vaartstraat te Dilsen-Stokkem. Aan de achterzijde van het lokaal van Rode Kruis werd een lifttruck aangetroffen. De eigenaar werd in kennis gesteld en zal het voertuig ophalen. Geen schade aangetroffen op het voertuig.
  • Opzettelijke beschadigingen op de Kruisveldstraat te Dilsen-Stokkem om 12.05 uur. Lichte schade aan twee rolluiken aan de voorzijde van de woning. Melding opgemaakt.