maandag 3 oktober 2011

Een kolfje naar zijn hand?

02-10-2011
  • Verkeersongeval vlucht op de V V Goghstraat te Maaseik om 14.30 uur. Aanrijding tussen twee wagens waarvan één bestuurder de vlucht neemt. Aanvankelijk willen de partijen een onderlinge regeling treffen doch dan vertrekt één partij. Bestuurder W.K. (33j) uit Bree is nog in bezit van boorddocumenten van tegenpartij. Betreft V.A. (39j) uit Maaseik. PV vluchtmisdrijf. 
  • Pieletutteman op Ketelstraat te Maaseik om 16.45 uur. Meldster is aan het wandelen met de hond en ziet aan de achterzijde van het voetbalplein van Berg-Waterloos een naakte man op zijn knieën zitten. De man is aan het masturberen. Meldster begint hard te schreeuwen en de man spurt een maïsveld in. De man is +/- 50 jaar, blank, nylonkous over het hoofd, een bierbuik, weinig borsthaar. De politieploeg doet patrouille in de buurt gedaan doch kan de verdachte niet meer aantreffen. 
  • Sturen onder invloed op Diestersteenweg te Maaseik om 20.00 uur. G.J. (40j) uit Maaseik wordt ter controle aangehouden en is onmiddellijk verbaal agressief. Betrokkene is onder invloed. Hij vraagt zich af waarom wij hem uit het verkeer halen, want hij was gewoon een aansteker aan het zoeken. Mee ten burele. Betrokkene weigert iedere medewerking. Parket wordt gecontacteerd, intrekking rijbewijs 15 dagen. 
  • Vandalisme/poging diefstal uit voertuig op Driepaal te Dilsen. Van twee voertuigen werden de ruiten ingeslagen en het slot van de portieren  geforceerd. Uit beide voertuigen werd niets ontvreemd. 
  • Verkeersongeval/dronken sturen op Rijksweg te Dilsen om 23.30 uur. S.P. (50j) uit Dilsen rijdt tegen een geparkeerde wagen. Blaast “P”, intrekking rijbewijs ingetrokken.
03-10-2011
  • Diefstal op Medaerstraat te Dilsen. De roeiboot van een inwoner werd gestolen aan “de Wissen”. 
  • Verkeersongeval vlucht op de Dorpsstraat te Dilsen. Onbekende rijdt tegen geparkeerd voertuig van H.L. (28j) uit Dilsen.