zaterdag 29 oktober 2011

Kan beter aan de ketting gelegd worden..

28-10-2011
  • Vandalisme op Bloesemweg te Maaseik. Kinderen hebben brievenbus met strijker beschadigd. 
  • Verkeersongeval op de Neeroeterenstraat te Maaseik om 16.40 uur. Bromfietser D.N. (81j) uit Opglabbeek draait voor wagen van S.A. (22j) uit Meeuwen de Kabienstraat in en wordt achteraan aan de bromfiets geraakt. Bromfietser gekwetst naar ziekenhuis. 
  • Verkeersongeval op de Kloosterbempden te Maaseik om 17.40 uur. J.M. (23j) uit Dilsen rijdt met een kampeerwagen eventjes de ondergrondse parkeergarage in, hoogte camper +- 2.50 meter. Hoogte parkeergarage 2.30 meter. Gevolg : lichtbalk en metalen overspanning aangereden en los uit de muur gereden. Brandweer ter plaatse om voertuig los te maken. Was niet de eerste keer dat deze bestuurder de parkeergarage inreed met zijn camper. Bij vorige keer hing er echter een ketting waardoor hij gewaarschuwd werd dat hij niet doorkon?  
  • Diefstal braak op Fortstraat te Maaseik. Hele woning doorzocht en aanzienlijke geldsom gestolen, verder onderzoek. 
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 16.00 uur. Aanrijding tussen V.A. (37j) uit Maaseik en P.J. (69j) uit Bree. 
  • Sturen zonder rijbewijs op Rijksweg te Dilsen. Z.N. uit Maaseik rijdt rond op de Rijksweg. Hij is niet in het bezit van een rijbewijs. Voertuig wordt ingehouden.
29-10-2011
  • Sturen onder invloed op Europalaan te Dilsen om 02.30 uur. H.G. (58j) uit Dilsen, rijbewijs ingehouden. 
  • Aanranding/opzettelijke slagen op Pelserstraat te Maaseik om 06.30 uur. Een jonge vrouw wandelt omstreeks 06.25 uur over de Pelserstraat. Zij wordt door een jonge kerel bij de schouders gegrepen. Ze merkt dan dat hij zijn broek heeft openstaan en zijn penis in zijn handen heeft. Zij heeft de kerel kunnen wegduwen en wegvluchten naar haar woning even verder waar zij haar man en vader verwittigd. Zij kunnen de jonge kerel aantreffen en staande houden tot de politieploeg ter plaatse is. Tijdens het staande houden heeft de vader van het slachtoffer een slag gekregen van de verdachte. Verdachte mee ten burele, blijkt S.R. (20j) uit Dilsen te zijn. Verdachte bekende enkele weken geleden reeds enkele feiten van exhibitionisme. Parket werd in kennis gesteld, verder onderzoek.