maandag 24 oktober 2011

Ook zijn licht ging bijna uit...

 23-10-2011
  • Diefstal op Rijksweg te Dilsen. Duplicaat nummerplaat van wagen gestolen. 
24-10-2011
  • Verkeersongeval vlucht op de Heirbaan te Dilsen. Onbekende rijdt tegen muurtje van woning. 
  • Verkeersongeval op de Europalaan te Dilsen om 09.40 uur. Y.J. (71j) uit Dilsen rijdt tegen een paaltje (amsterdammertje), zijn voertuig dient getakeld. De bestuurder verklaart verblind te zijn geweest door de zon. 
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 10.30 uur. Voertuig rijdende in de richting van Maasmechelen, wijkt van rechterrijstrook af en botst tegen twee personenwagens. 2 voertuigen getakeld. 
  • Verkeersongeval op de Slakkenstraat te Dilsen om 10.00 uur. Aanrijding tussen twee wagens, EAF. 
  • Negeren bevel bevoegde personen/verkeersongeval op Rijksweg te Dilsen om 01.00 uur. De politieploeg houdt een controle op de Rijksweg. Vanuit Maaseik komt een zwarte auto aangereden die het herhaaldelijk gegeven stopteken negeert. De auto vervolgt zijn weg op de Boslaan tegen hoge snelheid en de politie zet een achtervolging in. De bestuurder rijdt de Pannenhuisstraat in, een weg met veel bochten. Wanneer de politieploeg dan ter hoogte van het kruispunt Pannenhuisstraat/Driepaalhoeveweg komt, zien ze dat de zwarte auto tegen een verlichtingspaal gebotst is. De bestuurder zit gekneld en wordt door de brandweer bevrijd. Bestuurder T.B. (20j) uit Maasmechelen vertelt dat hij geen politiecontrole zag en geen weet had van het feit dat hij werd achtervolgd. Infrax werd verwittigd vermits een gedeelte van de straat zonder stroom zit. Betrokkene werd zwaar gekwetst doch er is geen levensgevaar.