vrijdag 23 december 2011

Hij had het beter maar blauw blauw gelaten..

22-12-2011
  • Verkeersongeval op de Ophovenstraat te Maaseik om 16.45 uur. O.K. (21j) uit Engeland, bestuurster van een paardenvrachtwagen, draait aan het kruispunt “De Corner” linksaf om richting Voorshoven te rijden. Bij het draaien valt de laadklep van de vrachtwagen open. Zij merkt niets van de opengevallen klep en vervolgt gewoon haar weg. Iets verder ramt de opengevallen laadklep twee geparkeerde voertuigen van E.L. (41j) uit Maaseik en S.M. (54j) uit Bree. Geen gekwetsten, EAF. 
  • Sturen onder invloed op de Maastrichtersteenweg te Maaseik om 17.30 uur. S.A. (55j) uit Maaseik, rijbewijs ingetrokken. 
  • Aantreffen geseind persoon op K Boudewijnlaan te Maaseik. De politieploeg gaat over tot controle van een verdacht voertuig. Drie personen worden gecontroleerd. L.S. uit Nieuwerkerken is in het bezit van traangas en is gekend voor een hele resem feiten. Eén passagier kan zich niet legitimeren, na verder onderzoek blijkt het B.T te zijn, eveneens gekend en geseind door de politie Antwerpen, betrokkene wordt gearresteerd en dienst vreemdelingenzaken wordt ingelicht. 
  • Sturen onder invloed op Rijksweg te Dilsen om 16.40 uur. C.M. (48j), intrekking rijbewijs. 
  • Verkeersongeval op de Europalaan te Dilsen om 21.15 uur. C.R. (31j) uit Dilsen staat stil aan de rode verkeerslichten met daarachter het dienstvoertuig van de politieploeg. Plots rijdt hij achteruit tegen het politievoertuig. Hij was net bij de bank geweest en dacht zijn bankkaart vergeten te hebben en wilde terugkeren.   
23-12-2011
  • Niet-verzekerd voertuig op Rijksweg te Dilsen om 00.15 uur. G.S. (35j) uit Zonhoven heeft een wagen gekocht en rijdt zonder platen, inschrijving of verzekering met de wagen naar huis. Takeling. 
  • Poging diefstal braak op M Koningsstraat te Maaseik. Voordeur van de zaak geforceerd, daders zijn binnen geweest doch niets weg, vermoedelijk afgeschrokken door alarm. 
  • Verkeersongeval op de Kluisstraat te Maaseik om 05.00 uur. Bromfietser C.Y. (18j) uit Maaseik verloor de controle over zijn bromfiets en reed tegen de geparkeerde wagen van W.L. (27j) uit Kinrooi, EAF.