woensdag 7 december 2011

Kontich nicht entweichen!

06-12-2011
  • Diefstal op Spilstraat te Maaseik. Bij een rusthuis werd een vuilbak gestolen. 
  • Diefstal braak op Ridderpadstraat te Maaseik. Deur woning geforceerd, laptop en spelcomputer gestolen. 
  • Verkeersongeval op de K Boudewijnlaan te Maaseik om 14.50 uur. M.Y. (27j) uit Maasmechelen is met haar voertuig overkop gegaan. Twee getuigen hebben haar uit de auto kunnen bevrijden, ze werd overgebracht naar het ziekenhuis. 
  • Poging diefstal voertuig op Canadastraat te Maaseik. Een voertuig vertoont schade aan portieren en contactslot, niet gestolen. 
  • Winkeldiefstal op Maastrichtersteenweg te Maaseik. Een bewoonster heeft twv 40 euro allerhande artikelen gestolen. 
  • Verkeersongeval vlucht op de Haagstraat te Dilsen om 17.50 uur. Een bewoner was iets uit de koffer van zijn wagen aan het halen toen hij een slag hoorde. Zijn volledige linkerflank werd aangereden. Hij heeft enkel kunnen zien dat het om een soort jeep ging, geen verdere gegevens. 
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 10.10 uur. V.S. (23j) uit Kontich komt in aanrijding met een Duitse scheper. De hond heeft vermoedelijk een heupbreuk. Overgebracht naar dierenarts. Eigenaar van de hond meldt zich, onderlinge regeling. 
 
Verkeersactie op K Boudewijnlaan en Boslaan op 6/12/2012 tussen 12.30-15.30 uur.

De verkeersdienst van de politie Maasland deed een controle op snelheid tijdens regenweer. 1144 voertuigen werden gecontroleerd. Er werden 117 overtredingen vastgesteld en 5 rijbewijzen werden ingetrokken. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 171 km/u.


Oproep aan bevolking

Op zaterdag 3 november 2011 werd een geldkistje gestolen dat de weekopbrengst van voetbalclub Standaard Elen bevatte. Heeft iemand het witmetalen kistje in de omgeving van de Stationsstraat te Elen (Dilsen-Stokkem) aangetroffen? Gelieve contact op te nemen met de politie op 089/569211.