dinsdag 6 december 2011

Slow Radio.. Jump Station... Slam!FM!

05-12-2011
  • Diefstal fiets op Maasstraat te Dilsen. 
  • Verkeersongeval op de Ophovenstraat te Maaseik om 16.50 uur. O.C. (73j) uit Maaseik wil vanuit de Spilstraat links afslaan richting Ophovenstraat. Ze verleent hierbij geen voorrang en komt in aanrijding met G.S. (39j) uit Bree die op de Ophovenstraat rijdt. EAF. 
  • Verkeersongeval op de Neeroeterenstraat te Maaseik om 20.45 uur. B.K. (19j) uit Maaseik rijdt op de Neeroeterenstraat in de richting van Neeroeteren. Ze is aan haar radio aan het prullen waardoor ze een flauwe bocht te laat opmerkt, van de weg afraakt, een brievenbus ramt waardoor de auto kantelt en zijdelings tegen een omheining schuift en tegen een lantaarnpaal tot stilstand komt. Zij kan zelf uit het voertuig klimmen en heeft geen schrammetje. Haar voertuig is Total Loss. 
06-12-2011
  • Verkeersongeval vlucht op de Dilserbaan te Maaseik om 04.30 uur. L.J. (28j) uit Maaseik moet met zijn motorfiets uitwijken voor een tegenliggend voertuig en komt hierdoor ten val. De motorijder werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Identificatie dader verkeersongeval vlucht.
Op zaterdag 5/11/2011 werd op de E Dorlaan te Dilsen een betonnen electriciteitspaal omgereden. Aan de hand van gevonden brokstukken kon het merk en type van het vluchtend voertuig worden bepaald. Na onderzoek en nauwe samenwerking tussen alle leden van de wijkdienst Dilsen-Stokkem kon de vluchtende bestuurder worden geïdentificeerd en verhoord. Het ging om een beginnende 18-jarige bestuurder uit Dilsen. Betrokkene had tevens valse aangifte gedaan van een fictief ongeval bij de verzekering. PV werd opgesteld.