dinsdag 6 maart 2012

Ook hier was geduld een schone zaak geweest.

05-03-2012
  • Lichte schoorsteenbrand op Diestersteenweg te Maaseik. Bw maakt schoorsteen zuiver en blust. 
  • Diefstal braak op Houwstraat te Maaseik. Juwelen ontvreemd. 
  • Diefstal braak op St Dionysiuskerkstraat te Maaseik om 22.00 uur. Heel huis doorzocht, vermoedelijk geld gestolen. 
  • Diefstal braak op Bergeindestraat te Maaseik om 22.30 uur. Geld en een jas gestolen.
06-03-2012
  • Diefstal braak op Bergeindestraat te Maaseik. Juwelen gestolen. 
  • Diefstal braak op Hoevenstraat te Maaseik. Juwelen en geld gestolen. Tevens werd uit niet afgesloten voertuig op oprit autoradio gestolen. 
  • Verkeersongeval op de B Philipslaan te Maaseik om 11.30 uur. V.H. (82j) uit Dilsen komt uit de Rosmolenstraat en wil rechtsaf de Philipslaan oprijden. Omdat er file is kan hij blijkbaar niet wachten en haalt een voertuig rechts in en wil voor een vrachtwagen inrijden, doch deze ziet hem niet en het komt in aanrijding. Wagen getakeld. 
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 11.20 uur. R.M. (72j) uit Maasmechelen reed over de Rijksweg komende van Maasmechelen. V.E. (47j) uit Bocholt kwam van Genk en ging aan de rotonde naar links. Op de Rijksweg rijdt hij over de linkerrijstrook en wil rechts invoegen waarbij hij de auto van R.M die naast hem rijdt niet gezien heeft.

Inbrakenplaag : Wees Alert en laat u horen!

De regio Maasland en Maaseik en Dilsen-Stokkem in het bijzonder worden de afgelopen weken geconfronteerd met een inbrakenplaag. De verdachten slaan meestal toe tussen 18.00 en 23.00 uur. Bij één van de feiten werd er een blauwe bestelwagen opgemerkt.
De politie Maasland wenst de bevolking dan ook te informeren en alert te maken. Let goed op welke voertuigen en personen u verdacht voorkomen, probeer zoveel mogelijk gegevens (nummerplaat-merk- beschrijving verdachten enz..) te registreren en AARZEL NIET om de politie te verwittigen. Uw hulp kan doorslaggevend zijn.   
De politie Maasland zal de komende periode extra ploegen inzetten teneinde een halt toe te roepen aan de inbraakgolf.
U kan de politie contacteren op het nummer 101 of 089/569211(tijdens kantooruren)