maandag 14 mei 2012

én een gebroken hart?

13-05-2012
  • Opzettelijke slagen op B Philipslaan te Maaseik. Een zestienjarige uit Maaseik krijgt enkele slagen op zijn neus van een andere jongen. Aanleiding is een meisjeskwestie. De jongen houdt er een gebroken neus aan over. 
  • Verkeersongeval vlucht op de Hepperparking te Maaseik om 16.00 uur. Onbekende rijdt tegen geparkeerd voertuig van een inwoner uit Kinrooi. 
  • Verkeersongeval op de Klaverstraat te Dilsen om 12.30 uur. Aanrijding tussen S.W. (75j) en V.W. (50j) uit Dilsen, EAF.
14-05-2012
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 01.50 uur. K.M. (31j) uit Dilsen rijdt over de Rijksweg in de richting van Maaseik. Thv de ovonde Hoogbaan heeft hij de borduur geraakt. De wagen komt meer dan 100 meter verder tot stilstand terwijl de bestuurder uit het voertuig wordt geslingerd. De bestuurder verkeert in levensgevaar en werd overgebracht naar het ziekenhuis te Genk. 
  • Diefstal aanhangwagen op Jagersborgweg te Maaseik. 
  • Drugs/handel/labo/wapens te Maaseik. Op 12 mei 2012 werden na een melding van overlast in een horecazaak op de Markt door de politie vier klanten aangetroffen die in het bezit werden gevonden van verdovende middelen en een geladen vuurwapen. Er werd een gerechtelijk onderzoek inzake handel in verdovende middelen opgestart. Na huiszoekingen bij de verdachten werden er op één locatie grondstoffen en materiaal aangetroffen die gebruikt kunnen worden voor het inrichten van een XTC-labo. Verder onderzoek zal duidelijkheid dienen te verschaffen. Op last van de onderzoeksrechter werden een verdachte uit Maaseik en één uit Kerkrade (NL) voorgeleid en aangehouden. Verder onderzoek wordt gedaan door de federale gerechtelijke politie in samenwerking met de lokale politie Maasland.