vrijdag 25 mei 2012

Weer een everzwijn aan het eind van zijn latijn!

24-05-2012
  • Verkeersongeval op Stadsgraaf te Dilsen om 13.20 uur. S.J. (27j) uit Dilsen rijdt met haar wagen over de Stadsgraaf. H.X. (16j) uit Maasmechelen rijdt met haar brommer over de Stadsgraaf en wil links afslaan. Door een ander voertuig ziet zij de wagen van S.J. niet en komt ermee in aanrijding ! EAF. 
  • Vandalisme op Elzenstraat te Dilsen. Betreft een leegstaande woning die opengebroken werd. Vermoedelijk hebben jongeren/druggebruikers er verbleven. 
  • Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen om 19.45 uur. D.G. (22j) uit Maasmechelen rijdt over de Boslaan richting Dilsen op de linkerrijstrook. C.J. (19j) uit Genk rijdt op de rechterrijstrook en wil zijn voorganger R.M. (73j) uit Maasmechelen links voorbij steken. D.G. ontwijkt C.J. en belandt hierbij in de gracht. Tevens raakt de wagen van D.G. die van R.M. die vervolgens de volledige rijbaan kruist en in de berm terecht komt. D.G. raakt lichtgewond. Twee takelingen.
25-05-2012
  • Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen om 02.00 uur. W.P. (45j) uit Maaseik komt in aanrijding met een everzwijn. Het dier overleeft de klap niet.