maandag 26 november 2012

Dan maar zelf kuisen zeker ...

25-11-2012
  • Verkeersongeval stoffelijk met vlucht/dronken sturen op Venlosesteenweg te Maaseik om 23.45 uur. G.D. (35j) uit Meeuwen is een omheining ingereden. Betrokkene legde een positieve ademtest af. PV’s werden opgesteld.
  • Verkeersongeval met gekwetsten op de K.Boudewijnlaan te Maaseik om 05.30 uur. Op de Maastrichtersteenweg t.h.v de verkeerslichten remt R.C. (43j) uit Bierbeek af voor het oranje verkeerslicht. D.M. (27j) komt niet stil en komt in aanrijding met het voertuig. Eén persoon raakte licht gekwetst. PV werd opgesteld. 
26-11-2012
  • Verdacht voertuig op Hoogbaan te Dilsen-Stokkem om 05.15 uur. Naar aanleiding van een melding van een verdachte toestand gaan wij over tot de controle van een voertuig dat langs de rijbaan staat. De inzittenden werden gecontroleerd. In het voertuig werd ook materiaal aangetroffen. PV’s werden opgesteld.
    --- Verdachte toestanden mogen steeds gemeld worden via de dienst 101. --- 
  • Poging diefstal braak op Veldsteeg te Dilsen-Stokkem om 6.54 uur. De daders hebben via een raam toegang willen krijgen tot de woning. Er werd niets gestolen. Sporenonderzoek werd uitgevoerd.
  • Schade door dieren aan dieren op Nielerstraat te Maaseik. Een uitgebroken hond heeft enkele kippen en een haan doodgebeten in een achtertuin. De hondenvanger kwam ter plaatse. De eigenaar van de hond werd achterhaald. Een onderlinge regeling zal getroffen worden.
  • Diefstal braak op Kromme Kamp te Maaseik. De deur en het venster van een tuinhuisje werden stuk gemaakt en er werd een waterrobot voor het schoonmaken van het zwembad gestolen. PV werd opgesteld.








Resultaten SLIM –actie dd 24-11-2012

84 ademtesten - 2 x Alarm - 1 x Positief
2 drugstesten - beiden waren safe

1 x inbeslagname vtg wegens niet verzekering
3 x PV geen drager rijbewijs
4 x OI overdreven snelheid
11 x PVW technische eisen (banden - brandblusser - verlichting)
1 x OI mistlichten
1 x OI buitenlander kale band
1 x PVW keuring

Gerechtelijke PV : 1 x verboden wapendracht (mes)
1 x aantreffen geseind persoon

(PV = proces-verbaal - OI = onmiddellijke inning - PVW = proces-verbaal van waarschuwing)