vrijdag 23 november 2012

Meh alle Chineze mor ni meh' den deze..



22-11-2012

  • Verkeersongeval op de Venlosesteenweg te Maaseik om 17.00 uur. Bromfietster K.S. (24j) rijdt zonder verlichting. M.A. (72j) rijdt op de Javanastraat en wil links richting Maaseik rijden, doch ziet de bromfietser niet aankomen en het komt tot een aanrijding. Bromfietster werd licht gewond. 
  • Verkeersongeval vlucht op de Ophovenstraat te Maaseik om 19.00 uur. G.R. (43j) uit Westerlo rijdt tegen een verlichtingspaal. 
  • Verkeersongeval op de Bekaertlaan te Dilsen om 14.30 uur. W.W. (22j) uit Schoten komt uit de Meerkensstraat en slaat links de Bekaertstraat in. Hij wordt aangereden door een vrachtwagen komende van rechts. Vervolgens rijdt hij tegen het stilstaand voertuig van C.R. (18j) en door de voortuin en tegen de vlaggenmast van een bedrijf. W.W. werd verblind door de laagstaande zon. 
  • Diefstal braak op Lissenstraat te Dilsen. Binnen langs achterdeur, huis doorzocht, niet geweten wat weg is. Verder onderzoek. 
  • Verkeersongeval op de Geverslaan te Dilsen om 15.30 uur. R.M. wordt verblind door de zon en rijdt tegen een paaltje. 
  • Aantreffen geseinde personen op Boslaan te Dilsen. Tijdens diverse controles door de politieploegen worden een geseinde Zemstenaar en Antwerpenaar tegengehouden. De Antwerpenaar dient nog ettelijke maanden gevangenisstraf uit te zitten en wordt ’s anderendaags overgebracht naar de gevangenis

23-11-2012

  • Heterdaad diefstal metaal op K Fabiolalaan te Maaseik om 01.30 uur. Tijdens patrouille ziet de politieploeg een vrachtwagen die ijzer begint op te laden. Met een bijkomende ploeg voert de politie een korte observatie uit waarna overgegaan wordt tot controle. Blijkt een verdachte uit Stein (NL) te zijn. Het ijzer werd gestolen. De man is gekend voor dergelijke feiten. Hij wordt gearresteerd en ’s anderendaags voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

De politie Maasland houdt de komende periode verhoogd toezicht op het grondgebied teneinde de diefstal- en inbraakplaag in te tomen.    


Verkeersactie N75/N78 op 22/11/2012 van 1300-2100 uur :

Tijdens een uitgevoerde controleactie werden 35 ademtesten afgenomen waarvan één positieve.
Voorts werden volgende inbreuken geverbaliseerd :    

1 x sturen zonder begeleider
3 x OI gordel
1 x OI GSM
1 x geen geldig verzekeringsbewijs
1 x rechts inhalen over busstrook
1 x OI buitenlander rood licht

1 x fietser zonder licht
1 x inhalen over verdrijvingsvlak
1 x nt drager IDkaart, verzekeringsbewijs, inschrijving
1 x verlopen medische schifting vrachtwagenbestuurder
1 x PVW nt gekeurd ingevoerd voertuig

2 x voertuig niet verzekering
1 x rijden zonder verlichting & niet voeren oranje zwaailicht
1 x inschrijving / npl niet gelijkend met trekkend voertuig
1 x gsm
1 pvw keuring
5 pvw technische eisen (banden - brandblusser ) verlichting)

OI = onmiddellijke inning
PVW = proces-verbaal waarschuwing