zondag 4 mei 2014

Paal en perk aan gesteld...

03-05-2014
  • Verdachte personen op Europalaan te Dilsen-Stokkem op 14.04 uur. Enkele buitenlandse meisjes wilden papieren laten tekenen voor armoedebestrijding, maar vroegen dan ID om handtekening te verifiëren. Ter plaatse patrouille gedaan in de omgeving. Niemand aangetroffen.
  • Bedelaars op Monseigneur Koningsstraat te Maaseik om 14.47 uur. Enkele zigeunermeisjes lopen in de buurt van het ziekenhuis rond en proberen mensen te bestelen. Ter plaatse treffen we een voertuig met Roemeens nummerplaat aan met twee manspersonen aan boord. Controle voertuig en personen mee ten burele voor verder onderzoek. De interventieploeg van Lanklaar doet voetpatrouille in het centrum.
  • Opzettelijke beschadigingen op Zandbergerstraat te Maaseik. In de glazen voordeur is een gat geslagen. Op het platte dak zijn verschillende boxen uitgekieperd (papier, voorwerpen en afval). PV werd opgesteld.
  • Diefstal braak op Kanaalstraat te Maaseik. De voordeur werd geforceerd en de woning werd doorzocht. PV werd opgesteld.
04-05-2014
  • Nachtlawaai op Rotsheide te Dilsen-Stokkem. Ter plaatse gaan wij naar binnen en ter hoogte van de deur horen wij de muziek aanstaan. Er waren nog maar enkele mensen aanwezig, die ook aan het vertrekken waren.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Hoogbaan te Dilsen-Stokkem om 01.10 uur. Het voertuig van K.S. (39j) staat dwars over de rechter rijbaan, met de voorkant tegen een betonnen verlichtingspaal. De bestuurder legt een positieve ademtest af. Intrekking rijbewijs. De verlichtingspaal is volledig afgebroken aan de achterkant. Infrax is ter plaatse gekomen. De paal staat nog stevig genoeg. Geen gevaar.
  • Vechtpartij op Zandbergerstraat te Maaseik om 01.47 uur. Betreft een uit de hand gelopen discussie. PV werd opgesteld.
  • Verdachte gedragingen op Meidoornweg te Maaseik om 04.11 uur. Enkele personen zijn aan de voordeur aan het rammelen. Niemand aangetroffen. Rondgang om het gebouw en controle op schade: alles negatief. Verder patrouille in omgeving.