donderdag 15 mei 2014

Rigoureuze fitness coach?


14-05-2014
  • Diefstal op Sportlaan te Maaseik. Maaltijdcheques gestolen uit locker fitnesclub.
  • Niet-verzekerd voertuig op Rijksweg te Dilsen. Controle van de combinatie personenauto met aanhangwagen. Reproductienummerplaat op de aanhangwagen. Bestuurder A.M. (32j) uit Maasmechelen kan geen geldig verzekeringsbewijs voorleggen. Takeling.
  • Verkeersongeval op de Europalaan te Dilsen om 20.30 uur. Ter plaatse treft de politieploeg meerdere personen aan die betrokken zijn in een verkeersongeval. Twee voertuigen die geparkeerd stonden langs de rijksweg werden aangereden. De andere twee voertuigen hadden een aanrijding net daarvoor gehad waardoor één van de voertuigen tegen de geparkeerde voertuigen is gereden. Een bestuurster was onder invloed en weigert medewerking. PV.

15-05-2014
  • Verkeersongeval vlucht/sturen onder invloed op de Rijksweg te Dilsen om 07.30 uur. Y.A. (34j) heeft te Maasmechelen een verkeersongeval veroorzaakt en is doorgereden. De politieploeg kan hem onderscheppen, hij blaast “P”.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 09.00 uur. A.L. (32j) uit Maasmechelen rijdt thv de versmalling in de richting van Dilsen. Rechts van hem rijdt P.T. (48j) uit Kinrooi met zijn oplegger. Beide voertuigen komen in aanrijding omdat de voorrang niet verleend wordt. EAF.