dinsdag 30 september 2014

Boeteloze week? Oeps jammer...


29-09-2014
  • Verkeersongeval op de Neeroeterenstraat te Maaseik om 15.45 uur. Lijnchauffeur V.P. (50j) staat met zijn bus stil thv halte "Kabienstraat". V.J. (48j) merkt dit niet op en rijdt er achter op. EAF.
  • Wapens/munitie/drugs op P Breugelstraat te Maaseik. Tijdens een verkeerscontrole wordt bestuurder M.R. (18j) zenuwachtig. Tijdens fouille treft de politieploeg een vlindermes en een hoeveelheid cannabis aan. PV.  
  • Verkeersongeval op de Watermolenstraat te Dilsen om 09.15 uur. B.B. (22j) reed uit zijn oprit en rijdt tegen de vrachtwagen van B.T. (42j). EAF.
  • Niet-verzekerd voertuig op Onder de Bergen te Dilsen om 15.20 uur. Controle voertuigencombinatie trekkend voertuig/aanhangwagen. Dit naar aanleiding van een constante slingerbeweging van het voertuig over de rijbaan. De 30-jarige bestuurder uit Maasmechelen is in overtreding met volgende : niet houder van een rijbewijs BE - nodig voor het besturen van de combinatie; niet verzekerd trekkend voertuig; niet verzekerde aanhangwagen met lading; verval van de keuring van het trekkend voertuig. Takeling beide voertuigen + PV.

30-09-2014
  • Verkeersongeval vlucht op de Venlosesteenweg te Maaseik om 11.00 uur. Afgelopen nacht werd het hoekmuurtje van een woning beschadigd door een onbekend voertuig.