zaterdag 6 september 2014

Hij was toch al waar hij moest zijn...


05-09-2014
  • Verkeersongeval vlucht op de Dilserweg te Maaseik om 08.50 uur. Fietser T.F. (60j) wordt op het rondpunt aangereden door een wagen van het wit-gele kruis dat zijn weg vervolgt. Verder onderzoek.
  • Sturen onder invloed op Weertersteenweg te Maaseik. De politieploeg achtervolgt een wagen tegen hoge snelheid. De wagen stopt aan een café en de bestuurder P.K. (33j) gaat naar binnen. De politieploeg sommeert hem buiten. Hij blaast “P”, intrekking rijbewijs.
  • Verkeersongeval op de Stokkemerbaan te Dilsen om 10.50 uur. Fietster P.M. (70j) verlaat ingevolge wegeniswerken het fietspad. H.I. (41j) komt licht in aanrijding met de fietster. EAF.
  • Verkeersongeval op de Europalaan te Dilsen om 13.50 uur. V.P. (43j) reed op de Rijksweg en wilde links de Europalaan indraaien. M.V. (18j) uit Maasmechelen reed op de Rijksweg en veranderde van de rechter naar de linkerrijstrook. Hij wilde rechtdoor rijden in de richting van Lanklaar. V.P. had dit te laat opgemerkt en draaide al in, richting Europalaan. EAF.