zondag 14 september 2014

Landgravenaar is niet braaf en landt in graaf!


13-09-2014
  • Arbeidsongeval op Voorshoventerweg te Maaseik. Aannemer was bezig met de hoogtewerker, hij had zijn werk gedaan en reed het voertuig terug naar de voorzijde van de woning. De hoogtewerker is door een waterput aan de zijkant van de woning gezakt, daardoor is het voertuig gevallen en werd de bestuurder, die in het bakje zat, eruit geworpen en is ten val gekomen op de inrit. Overgebracht naar ziekenhuis.
  • Brand op V Eycklaan te Maaseik om 16.00 uur. Bovenbuur ruikt brandlucht onderbuur. Binnen is er dikke rook aanwezig. In de keuken staat een pan op het vuur met daarin reeds ontplofte eieren. Pan weggenomen, vuur uit gezet. Alle ramen en deuren geopend, brandweer heeft het appartement verlucht.

14-09-2014
  • Verkeersongeval vlucht op de Rijksweg te Dilsen om 03.00 uur. Bestuurder van Toyota Tundra met Nederlands kenteken is over de turborotonde gereden/gevlogen. Het voertuig is tot stilstand gekomen in de gracht aan de overzijde. Voertuig is total loss. Een getuige ziet de bestuurder uitstappen en de vlucht nemen. Zoeking levert niets op. Eigenaar van het voertuig betreft een man uit Landgraaf (NL). Het voertuig is even voordien achterop de wagens van H.R. (42j) uit Maasmechelen en C.J. (22j) uit Beringen, die stilstonden aan het rode verkeerslicht, gereden ! Verder onderzoek.
  • Diefstal op Langstraat te Dilsen. Afgelopen nacht werden 7 zonnepanelen gestolen op het dak van een woning.