zaterdag 12 december 2015

Rust in vrede !.....


11-12-2015
  • Verkeersongeval op de Maastrichtersteenweg te Maaseik om 16.30 uur. B.D. (41j) uit Kinrooi reed met zijn bromfiets over het fietspad vanuit Elen naar Maaseik. Thv de Waaierhofstraat wordt hij aangereden door het voertuig V.M. (39j). Laatstgenoemde draaide rechts de Waaierhofstraat in. Bromfietser licht gekwetst naar het ziekenhuis. Bromfiets getakeld.
  • Verkeersongeval vlucht op de M Koningsstraat te Maaseik om 19.45 uur. V.M. (17j) fietste op de Weertersteenweg toen hij thv het kruispunt met De Heirweg aangereden werd door een personenvoertuig waardoor hij ten val kwam. Het personenvoertuig is onmiddellijk weggereden in richting MAASEIK centrum. De fietser werd gekwetst naar het ziekenhuis overgebracht. Er zijn aanwijzingen naar de dader. Verder onderzoek.
  • Verkeersongeval op de K Boudewijnlaan te Maaseik om 21.00 uur. P.D. (37j) uit Mechelen heeft boompje omgereden.

12/12/2015
  • Onverantwoord rijgedrag/Sturen onder invloed op Koeweerd te Dilsen om 00.15 uur. Naar aanleiding van zijn sportief en onstuimig rijgedrag wordt B.S. (32j) onderworpen aan een ademtest. Hij blaast A, inhouding rijbewijs.
  • Verkeersongeval dodelijke afloop op Kinrooiersteenweg te Maaseik om 02.00 uur. R.R. (20j) uit Maaseik reed richting Neeroeteren. Om onbekende reden verlaat hij de rijbaan langs rechts en komt in aanrijding met een boom. Het slachtoffer zit geklemd in het voertuig. Hij wordt bevrijd door de brandweer en overgebracht naar het ziekenhuis Genk alwaar hij bezwijkt aan de opgelopen verwondingen. De diensten van politie Maasland doen de nodige slachtofferbegeleiding. De politiezone Maasland wenst haar deelneming te betuigen aan nabestaanden, familie en vrienden.