woensdag 2 december 2015

Was het geen sluis..?


01-12-2015
  • Vandalisme op St Lam Kerkstraat te Maaseik. Beschadigingen aangebracht aan houten toegangspoort.
  • Bevuiling rijbaan/Oliespoor op Stationsstraat te Maaseik om 15.00 uur. Mazoutspoor op de Stationsstraat/plein, Bosmolenlaan, Acht Meilaan, Van Eycklaan, Venlosesteenweg, B Philipslaan en zo terug richting Acht Meilaan, Bosmolenlaan en K Astridlaan. Tevens ook nog enkele stukken op de Rijksweg. Brandweer ter plaatse voor opruiming. Afkomstig van een schoolbus met defecte mazouttoevoer.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 15.30 uur. H.B. (69j) wil links afslaan richting Oude Kerkstraat. Hij merkt de Toyota van D.I. (42j) uit Maasmechelen niet op die uit de richting van Lanklaar komt. Aanrijding tussen beide voertuigen alsook werd een wegwijzerbord omver gereden. Beide voertuigen getakeld. D.I. werd licht gekwetst.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 19.30 uur. V.E. (45j) uit Maasmechelen maakt een U-bocht om van rijrichting te veranderen. C.G. (19j) uit Maasmechelen dient te remmen en uit te wijken om een aanrijding te vermijden. Hierbij rijdt hij tegen de driekleurige verkeerslichten aan. Vervolgens schuift zijn voertuig verder tegen dat van V.E.. Beide voertuigen getakeld.

02-12-2015
  • Oplichting op Heuvelsvenlaan te Dilsen. Een bewoonster koopt via tweedehands.be een nintendo spelletje voor 125 euro maar ontvangt het niet.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 12.30 uur. G.M. (51j) uit St-Katelijne-Waver stond geparkeerd op de parkeerstrook langs de Rijksweg en werd aangereden door R.F. (48j) uit Maasmechelen. Voertuig getakeld.
  • Aantreffen (gestolen) voorwerp?? op Dorpsstraat te Dilsen. De duikers van de brandweer zijn bezig met een oefening en hebben in het kanaal een kluis gevonden. Verder onderzoek.