maandag 11 januari 2016

En we hebben de L, ...

10-01-2016
  • Opzettelijke beschadigingen op Krekeldries te Dilsen-Stokkem. In de voortuin van het slachtoffer zijn er meerdere bandensporen zichtbaar. Ploeg gaat ter plaatse.
  • Inritbelemmering op de Loerstraat te Maaseik. Ter plaatse vastgesteld dat er een evenement is. Alle parkeerplaatsen in de Pelserstraat zijn momenteel benut. Wij kunnen geen inritbelemmering vaststellen. De voertuigen die op een hinderlijke wijze geparkeerd staan, werden geverbaliseerd.
  • Verkeersongeval op Nielerstraat te Maaseik om 18.04 uur. Een 51-jarige bestuurder heeft een bank geraakt. Enkel stoffelijke schade.
  • Sturen onder invloed op Burgemeester Henrylaan te Dilsen-Stokkem om 23.13 uur. Tijdens een patrouille zien we een voertuig met de rechtervoorzijde in een haag steken. De bestuurder rijdt vervolgens door richting Neeroeteren en stopt niet voor de zwaailichten en de sirenestoten. We kunnen het voertuig uiteindelijk doen stoppen ter hoogte van de woning van betrokkene. De 64-jarige bestuurder uit Dilsen-Stokkem legt een positieve ademtest af. Onmiddellijke intrekking rijbewijs. Processen-verbaal werden opgesteld.
11-01-2016
  • Verzekering op Pannenhuisstraat te Dilsen-Stokkem om 02.04 uur. De mobiele ploeg gaat over tot controle van een voertuig wegens "L" op achterruit. De 34-jarige bestuurder uit Maaseik heeft een volwaardig rijbewijs, de “L” is voor zijn echtgenote. Hij kan geen verzekering voorleggen. Voertuig getakeld.
  • Opzettelijke beschadigingen op Pannenhuisstraat te Dilsen-Stokkem. Onbekenden hebben zich toegang tot de bedrijfsterreinen verschaft. Zij hebben enkele betonpanelen beschadigd. Onderzoek zal ingesteld worden.
  • Verkeersongeval op Kanaalstraat te Maaseik om 12.33 uur. Betreft de aanrijding tussen twee personenwagens. Het voertuig van de 53-jarige bestuurder uit Maasmechelen komt hierbij op zijn dak terecht. Betrokkene werd overgebracht naar het ziekenhuis van Maaseik.