zaterdag 30 januari 2016

Tuinman?


29-01-2016
  • Hangjongeren op Saalweg te Dilsen om 20.25 uur. Melding van overlast. Ter plaatse controleert de politieploeg vier auto's. Er is geen geluidsoverlast noch kunnen we afval aantreffen. Er ligt hier en daar wel wat zwerfvuil maar dit is afkomstig van een overvolle vuilbak ter plaatse. We manen betrokkenen aan het rustig te houden en er voor te zorgen dat er geen afval blijft rond slingeren. Tijdens de controle kunnen we niets verdacht aantreffen.
  • Verdacht persoon op Van Eycklaan te Maaseik om 14.00 uur. Melding van verdachte man met pet en handschoenen in tuin. Tweemaal op uur tijd. Politieploeg ziet S.G. fietsen, hij voldoet aan de beschrijving. Hij is in het bezit van blikken bier. Hij geeft aan niet in tuinen te hebben rondgelopen doch mogelijk zijn broer. Aangemaand.
  • Diefstal uit voertuig op Vossenbergstraat te Maaseik. GPS en portefeuille uit voertuig gestolen.
  • Winkeldiefstal heterdaad op Bosstraat te Maaseik om 16.00 uur. Een werkneemster van ICI Paris stelt vast dat een vrouw een doosje parfum steelt. Ze ziet haar weg wandelen en hoort dat ze de verpakking eraf haalt. Hierna vlucht ze naar een andere winkel en later richting Markt. Hier vertrekt ze in een blauwe peugeot met Nederlands kenteken, verder onderzoek.

30-01-2016
  • Hindernis op rijbaan op Diestersteenweg te Maaseik om 00.30 uur. Boom effectief over één rijstrook. Brandweer ter plaatse voor opruiming.