donderdag 18 februari 2016

De hond en de zeven konijntjes!!


17-02-2016
  • Verkeersongeval op de Europalaan om 19.00 uur. K.A. (30j) heeft een aanrijding met een ree niet meer kunnen vermijden. Er is een aanzienlijke schade aan de voorzijde van het voertuig.

18-02-2016
  • Verkeersongeval op de O Baan te Dilsen om 06.00 uur. F.B. (29j) uit Maasmechelen rijdt over de Oude Baan in de richting van Lanklaar. In de bocht dient hij te remmen, hij begint te slingeren en de wagen kantelt op zijn zij in het struikgewas.
  • Schade door dieren op Bollenstraatje te Maaseik. Een loslopende hond bijt zeven konijnen dood. De hond werd gevangen. Eigenaar van hond is een bewoner uit Bree, verder onderzoek.
  • Verkeersongeval op de Diestersteenweg te Maaseik om 11.30 uur. Z.H. (55j) uit Kinrooi geraakt met haar Landrover met aanhangwagen van de weg en belandt in de aanliggende weide. Ze kan nog uit haar voertuig klauteren en is ongedeerd. De Landrover met de aanhangwagen worden getakeld.
  • Winkeldiefstal op Kloosterbempden te Maaseik om 11.30 uur. V.B. heeft een potje gel geopend en hier iets van gebruikt in de Colruyt. Hij heeft vervolgens het potje terug in de winkelrek geplaatst. Vorige week had hij tabak gestolen. Hij kan de winkel niet vergoeden. PV opgesteld.