vrijdag 12 februari 2016

Voorbereidende werken van een zwarte piet?

11-02-2016
  • Oplichting op Nielerstraat te Maaseik. Aangifte ten burele van oplichting op internet. Het slachtoffer heeft deelgenomen aan "degroteprijzenpot.eu". Hij heeft hiervoor een betaling gedaan. Hij heeft echter niets ontvangen en kan niet meer op de site. PV opgesteld.
  • Diefstal op Sparrendal te Dilsen-Stokkem. De melder heeft recent een vakantiehuisje gekocht en is dit aan het opknappen. Hij is er een maand geleden nog geweest maar vandaag stelde hij vast dat het dubbelwandig rookkanaal (kachelbuis), die aan de gevel van de chalet was bevestigd, gestolen is. Buurtonderzoek negatief.
  • Diefstal met braak op Schoolstraat te Maaseik. Onbekende(n) breken via de achterdeur binnen in de leegstaande woning. Op het eerste zicht werden er juwelen gestolen. Sporenonderzoek zal worden uitgevoerd. Proces-verbaal werd opgesteld.
12-02-2016
  • Drugsbezit op Burgemeester Philipslaan te Maaseik. Wij gaan tijdens patrouille over tot verkeerscontrole van een bromfiets. Bestuurder F.B. (35j) heeft een gebruikershoeveelheid verdovende middelen bij. VPV.
  • Diefstal met braak op Rijksweg te Dilsen-Stokkem. Vanuit een niet afgesloten container achteraan in de tuin werd een speelgoed quad gestolen. Geen vermoedens en geen sporen. Eigenaar gaat klacht neerleggen.