dinsdag 9 februari 2016

Een winderige avond en nacht...

08-02-2016
  • Diefstal grijze container op Rechtestraat te Dilsen-Stokkem. Attest van verlies werd afgeleverd.
  • Stormschade op Rotemerlaan te Dilsen-Stokkem. K.A. reed over de Rotemerlaan in de richting van Elen als een boom de weg opwaait en tegen zijn auto komt. Het voertuig raakt beschadigd. Brandweer ter plaatse voor het doorzagen van de boom en het reinigen van het wegdek. Voertuig werd getakeld.
  • Stormschade op Europalaan te Dilsen-Stokkem. Een boom is over de weg gevallen. Twee voertuigen, die zich verplaatsten richting Opoeteren, reden over de omgevallen boom en geraakten beschadigd. Een derde voertuig dat zich richting Dilsen verplaatste, diende halt te houden voor de omgevallen boom en gaf gevaar aan met de vier richtingsaanwijzers. Dit voertuig werd aangereden door een vierde auto. Geen gewonden. Takeling voertuigen. De brandweer zorgt voor de opruiming van de boom. Verkeersregeling.
  • Defecte verkeerssignalisatie op Rijksweg te Dilsen-Stokkem. Aan de werken ter hoogte van de Borreshoefstraat en de Europalaan zijn er verschillende signalisatieborden omgewaaid. De borden werden terug recht gezet.
  • Stormschade op Kleeskensveld te Maaseik. Het tuinhuis werd door de wind gedeeltelijk dichtgeklapt en circa één meter opgeschoven. Geen brandweer nodig.
  • Gaslek op Sportlaan te Maaseik. Uit een geparkeerde tankwagen ontsnapte een onschadelijk gas. De vrachtwagen was leeg en er was waarschijnlijk wat druk van perslucht aanwezig. Brandweer draaide het kraantje van de vrachtwagen dicht.
  • Verkeersongeval stoffelijk/Stormschade op Kinrooiersteenweg te Maaseik om 22.42 uur. F.D. (36j) reed richting Kinrooi. Betrokkene kon een afgewaaide tak niet ontwijken, waardoor deze schade had aan zijn voertuig. De takken werden verwijderd van de straat. De bestuurder gaat later aangifte doen.
09-02-2016
  • Defecte stroomkabel op Oude Baan te Dilsen-Stokkem. De kabel is losgekomen aan de gevel van een woning en hangt nu door tot aan de betonnen elektriciteitspaal aan de overkant van de straat. De brandweer zorgde voor een doorgang op straat. Infrax werd ter plaatse gevraagd voor nazicht.