dinsdag 21 maart 2017

Borstelwagen?


20-03-2017

  • Sluikstorten op Weertersteenweg te Maaseik om 16.30 uur. Aanzienlijke hoeveelheid vuil achter gelaten. Stad wordt in kennis gesteld voor opruiming. Voertuig met Nederlandse nummerplaat, verder onderzoek.
  • Brand op Pannenhuisstraat te Dilsen om 15.45 uur. Gasfles heeft vuur gevat. Werkplaatsleider heeft de brandende gasflessen dichtgedraaid en heeft het vuur kunnen blussen. Brandweer doet nazorg.
  • Sluikstorten op Heerstraat te Dilsen om 16.00 uur. Afval gestort door bestuurster met leasewagen, verder onderzoek.  
  • Poging winkeldiefstal op O Kerkstraat te Dilsen om 17.30 uur. In de Lidl probeert een dader 66 flessen wijn te ontvreemden. De gerant had net van een collega melding gekregen dat een persoon had getracht om een volledige winkelkar bij hun te ontvreemden. Dan krijgt ze een persoon in het oog die perfect voldeed aan de omschrijving die ze net had gekregen van haar collega in Maasmechelen. Hij wilde net een winkelkar flessen inladen. Ze roept hem toe waarop de verdachte wegreed met een goudkleurige Citroen C5 met achterlating van zijn buit. Verder onderzoek.
  • Sturen onder invloed op Siemenslaan te Dilsen om 20.30 uur. Bestuurder T.K. (28j) blaast P, intrekking rijbewijs.
  • Opzettelijke slagen op Diestersteenweg te Maaseik om 06.30 uur. Op de bouwwerf van het nieuwe ziekenhuis te Maaseik staat een werfvoertuig stil voor de toegangspoort van de werf. De chauffeur kan deze poort niet openen. Achter hem staat een camionette met personeel van een andere firma. De bestuurder van deze camionette begint dan te claxoneren en te knipperen met de lichten. Daarop komt het tot een confrontatie tussen beide partijen met enkele slagen.