woensdag 15 maart 2017

Lange boodschap?


14-03-2017

  • Verkeersongeval vlucht op de O Kerkstraat te Dilsen om 14.00 uur. Onbekende heeft tegen het geparkeerd voertuig van M.L. (38j) gereden.
  • Verkeersongeval op Spileind te Dilsen om 15.50 uur. Aanrijding tussen twee voertuigen, EAF.
  • Verkeersongeval de Rijksweg te Dilsen om 18.55 uur.  Betreft een kop-staart aanrijding tussen twee voertuigen op de Rijksweg ter hoogte van tankstation Octa +. V.W. (60j) uit Geleen (NL) kwam uit de richting van Maaseik en reed in de richting van Maasmechelen. Thv het tankstation gaat hij op de linkerrijbaan rijden en vertraagt om af te slaan naar links. M.R. (24j) merkt het stilstaand voertuig te laat op en knalt er achter op. Nederlands voertuig komt door de aanrijding op zijn dak terecht. Alle inzittenden zijn zelf uit het voertuig geraakt. Ziekenwagen, brandweer en MUG komen ter plaatse. Kruispunt Rijksweg/Rachels wordt volledig afgesloten door een ploeg van LAMA.

15-03-2017

  • Verkeersongeval vlucht op de Roggestraat te Dilsen. Geparkeerde wagen werd door onbekende aangereden. 
  • Persoon in nood/opgesloten op Sportlaan te Maaseik om 00.15 uur. M.T. (30j) uit Hasselt zit achter de gesloten schuifdeuren in de sporthal. Verantwoordelijke komt ter plaatse en opent de schuifdeuren. Hij had samen met drie vrienden als laatste het cafetaria verlaten. Hij ging nog snel het toilet opzoeken. Toen hij aan de schuifdeuren kwam, waren de deuren gesloten.
  • Poging diefstal braak op Bosstraat te Maaseik. Gemorreld aan winkeldeur Zeeman doch niet binnen. Verder onderzoek camerabeelden.