dinsdag 28 maart 2017

Dae is door alle watere gewesj behauve door wiewater!


27-03-2017

  • Verdacht voertuig/aantreffen geseind persoon op K Fabiolalaan te Maaseik/Ohé en Laak om 15.30 uur. Er wordt een geseind voertuig geregistreerd door de ANPR op de Maasbrug. Nederlandse collega’s in kennis, achtervolging op Nederlands grondgebied in steun van Nederlandse collega’s. Uiteindelijk kan de verdachte aangehouden worden. Verdachte K.G. uit Roosteren (NL) is gekend voor voertuigdiefstallen. Persoon wordt onmiddellijk aangehouden door de Nederlandse collega's (officier van justitie). Bij een huiszoeking wordt de wagen aangetroffen die zondag tijdens de Halfvastenstoet te Maaseik werd gestolen.
  • Vandalisme op Neeroeterenstraat te Maaseik. Ruit van geparkeerde wagen ingeslagen.
  • Moeilijkheden met dronken persoon op Bosmolenlaan te Maaseik om 20.50 uur. E.H. rijdt dronken op mountain bike. Naar huis gebracht.
  • Verkeersongeval op De Schiervellaan te Dilsen om 20.00 uur. P.G. (34j) uit Maasmechelen rijdt achteruit lichtjes tegen de wagen van P.E. (61j). EAF.

28-03-2017

  • Aantreffen geseind persoon op Maastrichtersteenweg te Maaseik om 09.00 uur. De politieploeg treft S.M. aan. Hij dient nog een gevangenisstraf te ondergaan, overgebracht naar gevangenis Hasselt.