vrijdag 17 november 2017

A Lidl bit to diep in het glas gekeken...

16-11-2017
  • Sturen onder invloed op Maaseikerlaan te Maaseik om 15.18 uur. Een bestuurster werd betrap op rijden onder invloed van verdovende middelen. Tijdens fouilleren van de persoon en controleren van het voertuig verzet betrokkene zich tegen de inspecteurs. Ze werd even geboeid om tot rust te komen. De nodige pv’s werden opgesteld en rijbewijs werd ingetrokken.
  • Bevuilde rijbaan op Maastrichtersteenweg te Maaseik. Er zijn een aantal vuilniszakken stuk gereden op de openbare weg. Veel vuiligheid op de rijbaan. De politieploeg ruimt alles op.
  • Verkeersongeval op Weg naar As te Maaseik om 21.59 uur. Een bestuurster is de controle van haar voertuig verloren en van de weg geraakt. Hierbij heeft ze een elektriciteitskast geraakt. De omliggende woningen hadden even geen TV meer. Infrax in kennis gesteld en kwamen ter plaatsen. Enkel stoffelijke schade. Ademtest safe, EAF werd ingevuld. 
  • Moeilijkheden met een dronken persoon op Oude-kerkstraat te Dilsen-Stokkem. Op de parking van Lidl werd een vrouw aangetroffen in beschonken toestand. Was verbaal en fysiek agressief naar de politie. Ter ontnuchtering in de cel. 
  • Verkeersongeval met vlucht op Noteborn te Dilsen-Stokkem om 20.00 uur. O. F. (37j) heeft haar auto geparkeerd voor de woning van haar broer op de hoek van de straat. Een ander voertuig heeft tijdens het afdraaien haar voertuig aangereden. De linkerflank werd beschadigd. PV opgesteld en EAF werd ingevuld.

17-11-2017
  • Verkeersongeval met vlucht op Maastrichtersteenweg te Maaseik om 02.33 uur. Een onbekend voertuig heeft een boompje en signalisatiepaal op de verkeersgeleider voor het politiekantoor omvergereden. Onderzoek werd gestart en PV opgesteld. De dienst wegen en verkeer werd in kennis gesteld.