vrijdag 24 november 2017

Stuntende koeien...


23-11-2017

  • Verkeersongeval op Rijkweg te Dilsen-Stokkem om 15.18 uur. O. J. had zich net geparkeerd met zijn voertuig langs de rijksweg op de parkeerstrook. Toen hij wilde uitstappen heeft een, tegen hoge snelheid, passerend voertuig zijn wagen geraakt. Dit voertuig is iets verder gestopt en weer door gereden. Schade is miniem en enkel stoffelijk. EAF werd ingevuld. PV opgesteld.
  • Onbeheerde dieren op Schootsheide te Dilsen-Stokkem. 5 koeien waren in een andere wei terecht gekomen waar paarden liepen. Eigenaar werd verwittigd en heeft zijn koeien terug in hun eigen wei gezet.
  • Begin van een brand op Kantonsweg te Dilsen-Stokkem. Op de Kantonsweg was er rookontwikkeling in de garage naast een woning. Brandweer kwam snel ter plaatsen. Betrof een beginnende schoorsteenbrand. Alles onder controle.
  • Verkeersongeval op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 20.33 uur. S. B (46j) komt met zijn voertuig gereden over de Rijksweg komende van Maaseik rijdende richting Maasmechelen. Het voertuig raakt om een onbekende reden een betonnen rand van de weg waardoor het voertuig doorschuift en aan de rotonde omhoog geworpen wordt. Hij gaat enkele keren over de kop en komt stil aan de andere kant van de rotonde op zijn wielen. Verschillende brokstukken op de weg. Bestuurder stapt uit doch is gekwetst. Weigert enige medewerken en wil niet blazen. Intrekking rijbewijs. PV opgesteld.
  • Geluidshinder op Kanaalstraat te Dilsen-Stokkem. Melding dat er vuurwerk werd afgestoken in de buurt van de Kanaalstraat. Extra toezicht zal uitgevoerd worden.