woensdag 29 november 2017

High speed?


28-11-2017

  • Onverantwoord rijgedrag/drugs in verkeer op de Rijksweg te Dilsen om 11.20 uur. Nav de onaangepaste snelheid en diverse verkeersinbreuken wordt er overgegaan tot controle van een voertuig. De bestuurder W.M. (27j) is reeds meermaals geverbaliseerd voor het niet in orde zijn met de technische schouwing. Hij legt tevens een positieve drugstest af. Intrekking rijbewijs.
  • Arbeidsongeval op de Eindestraat te Dilsen om 13.15 uur. Een 26-jarige arbeider komt terecht in een breekmachine. Hij wordt zwaar gekwetst overgebracht naar het ziekenhuis te Genk. De arbeidsinspectie komt ter plaatse om de omstandigheden te onderzoeken.
  • Niet-verzekerd voertuig/drugs in verkeer op Rijksweg te Dilsen om 16.40 uur. L.A. (24j) zijn voertuig blijkt niet ingeschreven, met tijdelijke verzekering dewelke vervallen is, met keuring als 'staat van het voertuig' voor oldtimer, terwijl er niet voldaan werd aan de voorwaarden voor oldtimer wegens woon-werkverkeer. Hij legt een positieve drugstest af, intrekking rijbewijs en inhouding voertuig.
  • Opgefokte bromfiets op Hoefkamp te Dilsen om 19.45 uur. Een 17-jarige bestuurder zijn bromfiets gaat te hard, takeling.

29-11-2017

  • Verkeersongeval op de Molenweg te Dilsen om 10.30 uur. A.V. (20j) rijdt tegen hoge snelheid over de B. Henrylaan in de richting van Rotem centrum. N.J. (66j) wil de B. Henrylaan oversteken om de Molenweg in te rijden. Hij stopt in eerste instantie om voorrang te verlenen aan het zijdelingse verkeer. Vervolgens rijdt hij een stukje verder en merkt hij op dat het andere voertuig snel nadert aan zijn linkerzijde en stopt. A.V. wijkt uit naar rechts en raakt de andere wagen aan de achterzijde en komt vervolgens tot stilstand tegen een boom in de voortuin van een woning.