vrijdag 13 juli 2018

De tijd kent geen genade...

12-07-2018

  • Diefstal gsm op Oude-Kerkstraat te Dilsen-Stokkem. De nodige attesten werden opgesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Boslaan te Dilsen-Stokkem om 14.45 uur. A.A. (25j) uit Riemst neemt zijn bocht te laat en komt hierdoor in aanrijding met een verkeersbord. EAF wordt ingevuld. Wegen en verkeer in kennis gesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Eekhoornlaan te Dilsen-Stokkem om 15.41 uur. D.M. (51j) stelt zijn voertuig zo ver mogelijk aan de kant zodat de tegenligger kan passeren. Beide voertuigen raken elkaar toch nog met de spiegel. EAF wordt opgesteld. 
  • Verkeersongeval stoffelijk op Dorpsstraat te Dilsen-Stokkem om 17.27 uur. De spiegel van een bestelwagen wordt beschadigd. Partijen gaan het onderling regelen.

13-07-2018

  • Nachtlawaai personen op Kastanjelaan te Maaseik om 00.10 uur. Het groepje jongeren heeft zich op eigen initiatief reeds verplaatst. Geen probleem meer.

Opstellen GAS te Dilsen-Stokkem
- Containerpark Heulentakstraat te Dilsen-Stokkem. De overtreder negeerde de regelgeving betreffende de inzameling van afvalstoffen. Gezien het containerpark af aan het sluiten was, verschafte deze zich de toegang via de uitrit om zo alsnog afval te storten. Een boete werd uitgeschreven.