zaterdag 21 juli 2018

Weeralarm?


20-07-2018

  • Verkeersongeval op Gruitroderlaan te Maaseik om 13.22 uur. C.E. (41j) uit Maasmechelen rijdt over de Gruitroderlaan in de richting van Gruitrode. Wanneer hij remt voor het voertuig dat voor hem rijdt, wordt hij langs achter aangereden door V.W. (30j) uit Bocholt.
  • Nachtlawaai personen op Neermolenstraat te Maaseik om 23.20 uur. Bij de Neermolen onder het afdak zitten 2 Polen met een pakje sigaretten en beiden een halve liter bier. Opstellers hebben geen geluid van deze mannen kunnen horen, we hebben ze enkel gevonden na hercontact met de melder.
  • Verkeersongeval op de Heirbaan te Dilsen om 16.45 uur. Kop-staart aanrijding tussen K.O. (25j) uit Maaseik en D.D.(26j) uit Dilsen.

21-07-2018

  • Nachtlawaai op Kapelstraat 18 om 01.20 uur. Feestje bij overburen. Toen de politieploeg arriveerde werd de muziek reeds stiller gezet. Vervolgens aanzeggingen gedaan.
  • Brandstichting op Eksterveldweg te Dilsen om 03.30 uur. In de voortuin van een bewoner werd een palet in brand gestoken. Gedoofd en verder onderzoek.
  • Onbepaald alarm hinder op Diestersteenweg te Maaseik om 00.05 uur. Er zijn verbouwingen bezig aan het pand. Melder zegt dat het alarm reeds twee maanden te pas en te onpas af gaat. De eigenaar neemt geen actie. Alarm werd door brandweer geneutraliseerd.
  • Poging gewapende overval op Ophovenstraat te Maaseik om 02.00 uur. Twee gemaskerde mannen gedragen zich verdacht thv de nachtwinkel in de Ophovenstraat te Maaseik. Op een gegeven moment willen ze de winkel ook daadwerkelijk binnen gaan doch ze bedenken zich wanneer ze zien dat er nog volk in de winkel staat. De eigenaar van de nachtwinkel en zijn broer zetten de achtervolging in en kunnen één van de twee tegenhouden. Deze heeft een neppistool op zak. Arrestatie. De andere tiener kan even later eveneens gearresteerd worden. Verder onderzoek.