zondag 23 september 2018

Geisti.g.. af?


22-09-2018

  • Winkeldiefstal heterdaad op Eikerstraat te Maaseik om 18.00 uur. Man en vrouw gaan winkel  'New Generation' binnen. Vrouw neemt een aantal kledingstukken het pashokje in. Zij verlaten de winkel zonder aankopen. Winkeluitbaatster bemerkt dat een aantal kledingstukken weg zijn en ziet het koppel nog voor het Grieks restaurant staan. Zij spreekt de vrouw aan en ziet dat deze een vestje uit de winkel vast heeft, onder haar jas. Winkeluitbaatster slaagt erin twee kledingstukken afhandig te maken van de dievegge, waarna deze het op een lopen zet, richting Markt waar ze in een auto stapt en verdwijnt. Vermoedelijke verdachten betreffen koppel uit Genk, verder onderzoek.
  • Vuurtje stoken op Heirbaan te Dilsen om 10.40 uur. Vuurkorf laten doven.
  • Diefstal fiets op Rijksweg te Dilsen. Fiets werd thv ING bank gestolen.
  • Brand op de A Sauwenlaan te Dilsen om 12.25 uur. Op het fornuis heeft iets liggen smeulen, brandweer blust, minieme schade.

23-09-2018

  • Val persoon op Venlosesteenweg te Maaseik om 01.30 uur. Ter plaatse werd  K.P. (48j) aangetroffen, deze had lichte schaafwonde aan zijn gezicht. Wij zetten betrokkene thuis in Geistingen af.
  • Nachtlawaai op V Eycklaan te Maaseik om 01.40 uur. Man zet de muziek uit en gaat slapen.

 

Oproep getuigen!



Diefstal geweld op B Prevotlaan te Dilsen op vrijdag 21 september 2018 om 21.15 uur.
Een man, zwart gekleed met capuchon en bedekt gelaat en drager van handschoenen, bedreigt de frituuruitbater van de Maaspoort met een vuurwapen. Uitbater geeft het geld uit de kassa waarop de dader het op een lopen zet.
Patrouille negatief. Verder onderzoek.
Getuigen die iets gezien hebben wat kan leiden tot het vatten van de daders gelieve contact op te nemen met politie Maasland op 089/569211 of info@politie-maasland.be