woensdag 19 september 2018

Ze werden gedwarsboomd..

18-09-2018

  • Nachtlawaai op Roosterbergstraat te Maaseik om 23.25 uur. Muziek op bivak stiller laten zetten. Jongeren waren met micro aan het zingen.
  • Oplichting op Poelstraat te Dilsen. PC wordt geblokkeerd. Microsoft gebeld via het vermelde telefoonnummer op PC scherm. Ze vragen tweemaal twee euro over te schrijven via pc banking. Zeggen dat er problemen zijn met de verrichting. Vragen dan naar Visa-kaart. Dan wordt de benadeelde achterdochtig. Er blijken dan 5 verrichtingen te zijn gebeurd in NL. Totaal iets meer dan 700 euro afgehaald. Bestellingen gedaan in Heerlen, Eindhoven.... PV werd opgesteld.
  • Verkeersongeval op de Europalaan te Dilsen om 22.00 uur. Ongeval werd veroorzaakt door een omgevallen boom die dwars over de Europalaan terecht is gekomen. 4 voertuigen betrokken. Bestuurster H.E. (21j) uit Kinrooi in shock naar ziekenhuis. Twee voertuigen worden getakeld. Brandweer en ziekenwagen komen ook ter plaatse. L.A. (26j) uit Kinrooi is uitgeweken voor het voorgaande verkeersongeval en is tegen de omgevallen boom gereden. Vervolgens is F.M. (54j) uit Kinrooi nog langs de omgevallen boom gereden, waardoor hij schade heeft aan zijn voertuig.

19-09-2018

  • Brand op Heirbaan te Dilsen om 04.00 uur. De 37-jarige bewoner hoort vanuit zijn slaapkamer dat er buiten iets aan de hand is. Als hij aan het raam kijkt ziet hij een rode gloed. Een garagebox staat in brand. Hij kan nog een boot en een caravan verplaatsen. De garagebox brandt echter volledig uit.
  • Sturen spijts verval op K Fabiolalaan te Maaseik om 07.30 uur. M.R. wordt tijdens een actie met zijn voertuig onderschept ter hoogte van de Maasbrug. Hij bestuurt de wagen ondanks dat hij reeds een rijverbod heeft.