zaterdag 29 september 2018

Het kan dus op twee manieren?!?

28-09-2018

  • Verkeersongeval stoffelijk op Siemenslaan/Vilvertstraat te Dilsen-Stokkem om 15.48 uur. De kofferbaar van een geladen voertuig viel tegen de zijflank van een voorbijstekend voertuig. Het EAF werd ingevuld. Geen gewonden.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 17.33 uur. Ter plaatse blijkt het te gaan om een kop-staart aanrijding in een file. Wanneer wij beide dames aanspreken beginnen ze elkaar te beledigen. Wij scheiden de partijen en vullen het EAF in. 
  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 18.03 uur. Blijkbaar is iets verder ook een kop-staart aanrijding geweest tussen twee voertuigen. Beide bestuurders zijn zeer gemoedelijk en zijn zelf het EAF al aan het invullen. Wij helpen hen bij het EAF, waarna ze de plaats verlaten. 
  • Nachtlawaai muziek op Houtweg te Maaseik om 22.26 uur. Er was een feestje in een tent bij Sporta. Wij hebben een gesprek met de verantwoordelijke. De muziek werd onmiddellijk stiller gezet op onze vraag. 

29-09-2018

  • Jongerenproblematiek op Groenstraat te Dilsen-Stokkem om 0.40 uur. Tijdens patrouille bemerken we een groep jongeren aan de sporthal in Lanklaar. Ze staan er luidruchtig te praten met de nodige drank. Wij voeren een controle uit van de personen. Ze werden aangemaand hun afval mee te nemen.