zondag 27 december 2020

Een ploeg van 11 miljoen min 7...

26-12-2020

  • Misbruik van vertrouwen op Eggestraat te Maaseik. Het slachtoffer biedt een item te koop aan op 2dehands.be. Een koper vraagt het slachtoffer zijn rekeninggegevens door te geven waarop hem verzocht wordt een link aan te klikken. Na het aanklikken van de link werd hij doorgeschakeld naar zijn homebanking om de rekeningnummer te verifiëren. Bij deze handelingen heeft hij dan ongewild een betaalopdracht uitgevoerd. PV wordt opgesteld.
  • Opzettelijke beschadigingen op Kloosterbempden te Maaseik om 16.00 uur. Enkele jongens waren onder in de garage met het skateboard bezig. Ze hadden een kegel op de grond gelegd, doch niet kapot gedaan. De jongeren werden geïdentificeerd en werden gevraagd de plaats te verlaten.
  • Federale regelgeving op Vossenbergstraat te Dilsen-Stokkem om 17.35 uur. Wij zien in de Vossenbergstraat een personenwagen stilstaan aan de kant van de weg. In deze wagen treffen wij 4 personen aan, geen van allen drager van een mondmasker. Wij stellen 4 corona-pv’s op.

27-12-2020

  • Federale regelgeving op Boslaan te Dilsen-Stokkem om 0.15 uur. Controle van een kruisend voertuig. De bestuurder maakt geen essentiële verplaatsing. De 31-jarige bestuurder krijgt een Corona OMS (onmiddellijke minnelijke schikking).
  • Federale regelgeving op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 00.45 uur. Controle van een voertuig op de Rijksweg/Boslaan. De 40-jarige bestuurster maakt geen essentiële verplaatsing. Een Corona OMS wordt opgesteld.
  • Federale regelgeving op Diestersteenweg te Maaseik om 02.05 uur. We gaan over tot controle van een voertuig. De bestuurder blaast positief. Hij krijgt 6 uur rijverbod. Betrokkene krijgt ook een Corona OMS wegens geen essentiële verplaatsing.
  • Stormschade op Acht Meilaan te Maaseik om 07.55 uur. Een muur van een nieuwbouw is naar beneden gekomen. De brandweer komt ter plaatse, controleert de stabiliteit op de werf en ruimt op. Geen schade bij derden.
  • Stormschade op Dilserweg te Maaseik om 09.20 uur. Er ligt een boom op de rijbaan. De boom werd door de ploeg aan de kant gerold.