maandag 21 december 2020

Op en over het randje..

20-12-2020

  • Vuurwerk op Gremelsloweg te Maaseik om 15.45 uur. De politieploegen doen een statische vuurwerkcontrole op de Gremelsloweg thv Brandweer en Mefil. Alle gecontroleerde chauffeurs bleken in orde.
  • Onverantwoord rijgedrag op de Neeroeterenstraat te Maaseik om 17.30 uur. De politieploeg kruist een voertuig tegen hoge snelheid. Ze gaan over tot achtervolging en interceptie. De chauffeur haalt meerdere voertuigen in tijdens druk verkeer en met een veel hogere snelheid als de toegelaten snelheid. De 61-jarige bestuurder uit Genk wordt geverbaliseerd.
  • Niet-verzekerd voertuig op Kinrooiersteenweg te Maaseik om 23.20 uur. De bromfiets van een 17-jarige jongen uit Kinrooi gaat veel te hard. PV en takeling bromfiets.
  • Verkeersongeval op de Rozenlaan te Dilsen om 16.40 uur. N.J. (63j) dient met zijn fiets uit te wijken voor een auto en komt ten val door langs de rand van rijbaan te rijden. Zijn vrouw F.M. (63j) komt hierdoor eveneens ten val. De man loopt verwondingen op aan het aangezicht en handen, de vrouw komt er van af zonder verwondingen.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 19.25 uur. B.B. wijkt om onbekende reden uit naar rechts buiten zijn rijstrook en rijdt tegen een geparkeerd voertuig aan. EAF.