zaterdag 6 februari 2021

Autopechvogels!

 

05-02-2021

  • Brand van een voertuig op Rachels te Dilsen-Stokkem om 13.16 uur. De bestuurder merkt tijdens het rijden op dat er rook van onder de motorkap komt. De bestuurder probeert samen met een passant tevergeefs te blussen. Brandweer komt ter plaatse. Volgens brandweer is de brand ontstaan door een kortsluiting. Voertuig wordt getakeld.
  • Brand van een voertuig op Stadsgraaf te Dilsen-Stokkem om 15.34 uur. Ter plaatse aangekomen is de brandweer reeds bezig met de bluswerken aan een ouder voertuig met een Nederlands kenteken. Er zijn geen brandversnellers gevonden, kortsluiting volgens de brandweer. Geen braakschade aan het voertuig. Voertuig wordt getakeld en de eigenaar wordt in kennis gesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Burgemeester Henrylaan te Dilsen-Stokkem om 15.37 uur. Betreft kop-staart aanrijding. geen gekwetsten. EAF.

06-02-2021
  • Verzekering op Pelsserstraat te Maaseik om 01.01 uur. Tijdens patrouille wordt een geparkeerd voertuig opgemerkt met 2 duplicaat nummerplaten. Takeling.
  • Brand van een voertuig op Kapelstraat te Dilsen-Stokkem om 06.38 uur. Achter de woning staat een voertuig in lichterlaaie. Vermoedelijk aangestoken. Brandweer blust en het labo komt ter plaatse voor verder onderzoek.