woensdag 10 februari 2021

Wij : Drugtest? Hij : Welke drugs gaan we testen?

09-02-2021 

  • Verkeersongeval vlucht/sturen onder invloed op de Dilserbaan te Maaseik om 18.40 uur. C.A. (56j) uit Kinrooi rijdt door het rode licht en zwalpt over de weg. Een getuige ziet het gebeuren. De man gaat ineens over het andere rijvak en komt in aanrijding met tegenligger H.J. (20j) uit Knokke. Als bij wonder geraakt niemand gewond en is er enkel schade aan beide voertuigen. C.A. legt positieve drugtest af. Intrekking voertuig en rijbewijs.
  • Verkeersongeval op de Kapelweg te Maaseik om 22.00 uur. A.L. zegt uitgeweken te zijn voor een tegenligger en door dit manoeuvre dan langs de weg tegen een boom tot stilstand te zijn gekomen.
  • Verdacht voertuig/drugs op Berkenlaan te Dilsen om 21.25 uur. Drie jongeren met voertuig staan op een pleintje op afstand van elkaar. Er hangt een cannabisgeur doch er wordt niet (meer) gerookt. Bij controle blijken ze alle drie een hoeveelheid cannabis bij te hebben. PV’s opgesteld.

10-02-2021

  • Verkeersongeval op de Maaseikerlaan te Maaseik om 8.45 uur. M.M.(37j) stond stil achter een voertuig dat links wilde afslaan. W.J.(67j) uit Oudsbergen merkte de voertuigen te laat op en is er achterop gereden. EAF.