zondag 21 februari 2021

Even paal en perk aan gesteld!

20-02-2021

  • Afval verbranden op Venlosesteenweg te Maaseik om 10.10 uur. De bewoner stookt nat takhout in een soort van open haard in de tuin. We maken hen duidelijk dat het niet de bedoeling is om nat takhout op te stoken omdat dit zo hevige rookontwikkeling veroorzaakt. Gezien het enkel om een zeer kleine hoeveelheid gaat, laten we het bij een waarschuwing.
  • Diefstal elektrische fiets op Eikerstraat te Maaseik. De fiets was slotvast achtergelaten in de garagebox. PV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Boslaan/Rijksweg om 14.45 uur. Een 53-jarige bestuurster uit Alken is komende uit de richting van Maasmechelen en rijdt op de rotonde in de richting van Genk. Een 25-jarige bestuurder rijdt achterop het voertuig van betrokkene. EAF werd ingevuld.
  • Opzettelijke beschadigingen op Rotemerlaan te Maaseik om 21.55 uur. Enkele luidruchtige jongeren hebben een paal uitgetrokken. Ploeg ter plaatse: jongeren niet meer aangetroffen.

21-02-2021

  • Sturen onder invloed op Van Eycklaan te Maaseik om 0.35 uur. Onze diensten gaan over tot controle van een voertuig gelet op de geldende avondklok. De 42-jarige bestuurder legt een positieve ademtest af. Wij gaan over tot de onmiddellijke intrekking van het rijbewijs voor een periode van 15 dagen. Betrokkene krijgt ook een corona-boete voor het negeren van de avondklok.